• Δημιουργική κουζίνα

      Μοντέρνες προσεγγίσεις και δημιουργικά πιάτα που συνδυάζουν φρεσκάδα, τεχνική και φροντίδα σε κάθε μπουκιά.

    • Μπουτάκια κοτόπουλου

      12,70

      Μαγειρεμένα με ψιλοκομμένη, καπνιστή, χοιρινή πανσέτα, φρέσκα μανιτάρια, ντομάτα και δενδρολίβανο. Σερβίρονται με σπιτικό πουρέ πατάτας.

    • Κοτόπουλο μπαλοτίνα

      13,50

      Ζουμερό φιλέτο γεμιστό με σπανάκι, πιπεριά Φλωρίνης, σπιτικό μοσχαρίσιο λουκάνικο και καπνιστό τυρί Βερμίου (ΠΟΠ). Σβησμένο με Λιάτικο κρασί και τελειωμένο με φρέσκια κρέμα γάλακτος. Σερβίρεται με βελούδινο πουρέ πατάτας και λαχανικά εποχής.

    • Ψαρονέφρι γεμιστό

      15,60

      Τρυφερό ψαρονέφρι γεμιστό με Ταλαγάνι, περιχυμένο με αρωματική σάλτσα μουστάρδας και μελιού. Συνοδεύεται από πουρέ παντζαριού και εποχιακά λαχανικά.

    • Φιλέτο σολομού ΄΄γλυκολεμονάτο΄΄

      18,50

      220 γρ.

      Φρέσκος σολομός ψημένος στο φούρνο, σε αρωματική σάλτσα από μέλι, λεμόνι και άνηθο. Σερβίρεται με σύβραση από μαναρόλια Λασιθίου και σπανάκι.

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη σε: English

Γευστικές Εμπειρίες