Η ρακή μας

Also available in:

Η ρακή μας (ή Τσικουδιά)

παράγεται οικοτεχνικά – όπως και το κρασί μας –

με τις παλιές παραδοσιακές μεθόδους.

Μετά τη σύνθλιψη των σταφυλιών για την παραγωγή του κρασιού αποθηκεύουμε τα στέμφυλα μέχρι να ανοίξουν τα ρακοκάζανα για να βγάλουμε τη ρακή μας η οποία παράγεται με τη μέθοδο της απόσταξης. Η ποικιλία που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή της ρακής είναι 100% Λιάτικα σταφύλια η οποία είναι μία γηγενής ποικιλία της Κρήτης και μια από τις παλαιότερες ποικιλίες της Μεσογείου.  Οι αλκοολικοί βαθμοί της είναι περίπου 37, και είναι προϊόν άριστης ποιότητας.

Επίσης παράγουμε το δικό μας Ρακόμελο (ρακί με μέλι) και Ρακή με άρωμα τριαντάφυλλο.

Also available in:

Scroll Up
%%footer%%