Η δική μας, φρέσκια μπύρα

Οι χειροποίητες μπύρες μας είναι φρέσκες, απαστερίωτες και αφιλτράριστες

Ξεκινήσαμε το 2020, με την παραγωγή της πρώτης μας μπύρας. Ήταν προϊόν συνεργασίας με τοπική μικροζυθοποιία (Notos Brewery, Ηράκλειο) και παρήχθηκε σε περιορισμένη ποσότητα αποκλειστικά για εμάς.
Μια χειροποίητη μπύρα υψηλής ποιότητας, από εκλεκτές πρώτες ύλες και παραδοσιακή μέθοδο ζυθοποίησης, δικής μας συνταγής.


Ακολούθησε το 2021, η παραγωγή μιας νέας συνταγής. Η χειροποίητη, φρέσκια PILSNER μας, φτιαγμένη σε συνεργασία με γνωστή Ελληνική μικροζυθοποιία.

Γεμάτo σώμα, ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα με νότες φρούτων, εξαιρετικός ουρανίσκος με μέτρια ποσότητα λυκίσκου και επίγευση μεγάλης διάρκειας.

Διατίθεται σε μπουκάλι 1 λίτρου, αλλά και σε ποτήρι των 330 και 500 ml


Φέτος, ξεκινήσαμε την παραγωγή και διάθεση

ακόμα μίας μοναδικής συνταγής.

Η δική μας WEISSBIER,

είναι διαθέσιμη σε μπουκάλια των 330 και 500 ml

Φρέσκια, απαστερίωτη και αφιλτράριστη Weiss

με γεμάτη γεύση και ιδιαιτέρα αρώματα από

Κρητικά βότανα και μέλι.

 

 

 


Η ονομασία της μπύρας μας είναι εμπνευσμένη από το διάσημο κόσμημα που βρίσκεται σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.
Βρέθηκε στο νεκροταφείο του Χρυσόλακκου, έξω από το παλάτι των Μαλίων, το τρίτο μεγαλύτερο παλάτι των Μινωικών χρόνων, και αναπαριστά δύο μέλισσες που αποθηκεύουν μέλι σε ένα μελισσοκελί.

Το όνομα ‘Beera’ που κυριολεκτικά σημαίνει μπύρα έρχεται από το αγγλικό ‘bee’ που εκπροσωπεί τη μέλισσα – το σύμβολο των Μαλίων – το μέλι σαν συστατικό σε όλες μας τις συνταγές, και τα αρχικά από τα δύο μας μαγαζιά εδώ στα Μάλια, R και A (Red Lion & Avli) όπου μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά τις μπύρες μας!